Herinnering aanvraag subsidie leefbaarheidsbudget

Wist u dat alle inwoners van Bruinisse een aanvraag kunnen indienen voor een bijdrage uit het leefbaarheidsbudget van de dorpsraad?
Ieder jaar mogen de dorpsraden van Schouwen-Duiveland een bescheiden subsidiepot beheren waaruit zij initiatieven die de leefbaarheid van de kern ten goede komen financieel mogen ondersteunen. De voorwaarden hiervoor staan op de website van de dorpsraad:
http://www.dorpsraad-bruinisse.nl/procedure-aanvragen-leefbaarheidssubsidie/

Bent u betrokken bij een vereniging, stichting of project welke aan de voorwaarden voldoet en kom u middelen tekort, stuur dan het aanvraagformulier 2014(ook op de website te vinden) vòòr 1 februari as naar de penningmeester mw. E. Kievit, Riekusweel 35, 4311 CT Bruinisse.`
Zoals gezegd: de inhoud van het potje is bescheiden, dus wacht niet te lang, want op is op!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.