Politie zoekt getuigen!

Politie zoekt getuigen

De politie heeft maandag 12 september 5 personen aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een mogelijk schietincident op het strand van Bruinisse. De recherche is nog aan het onderzoeken of er daadwerkelijk geschoten is.

Rond 20.15 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie op het strand nabij de Jachthavenweg. Er zou mogelijk geschoten zijn. De zaak is in onderzoek genomen en verschillende agenten zijn naar Bruinisse gegaan. Verspreid over de avond zijn in totaal vijf personen opgepakt, twee vrouwen en drie mannen variërend in de leeftijd van 26 tot 30 jaar oud. De technische recherche deed sporenonderzoek. Maar één van de verdachten komt uit Schouwen-Duiveland. Burgemeester Rabelink wordt van alles op de hoogte gehouden en heeft inmiddels contact gehad met de dorpsraad. De burgemeester laat ook weten open te staan voor gesprekken met inwoners, mocht die behoefte er zijn. Neem in dat geval contact op met de gemeente, afdeling Communicatie (0111) 452 167.

Getuigen

De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.