Klachten over de openbare ruimte?

IMG_2853

Update: er zijn veel klachten en meldingen binnen gekomen en inmiddels gebundeld. Deze worden op 12 mei as overhandigd aan de wethouder.

U kunt klachten over gebreken in de openbare ruimte altijd melden via de servicelijn van de gemeente: 0111-452111.

We hebben gemerkt dat niet iedereen deze mogelijheid benut. Vooral de nieuwe inrichting van de Hageweg zorgt voor veel onrust. Ons nieuwe lid, Marja Maaskant, wil deze klachten graag 1-malig verzamelen.

Deze dozen treft u vanaf maandagmiddag 14 maart as aan bij de plaatselijke Albert Heijn en Lena’s tabaksshop. Hierin kunt u een strookje deponeren met uw melding over slechte bestrating, kapotte verlichting, parkeerproblemen, een riolering die zorgt voor overstromende putten, gevaarlijke verkeersituaties of het groenonderhoud in onze gemeente. Uw melding zal worden meegenomen in de evaluatie met de betreffende wethouder.
Maandag 4 april zullen deze dozen weer worden opgehaald. Uw melding kan eventueel ook worden doorgegeven op : info@dorpsraad-bruinisse.nl

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.