Van harte welkom Marja!

Foto Marja MaaskantFantastisch nieuws: we hebben een nieuw dorpsraadlid en wij willen haar graag aan u voorstellen (als u haar al niet kent):

Mijn naam is Marja Maaskant. Ik ben geboren en getogen in Bruinisse. Getrouwd, moeder van 4 kinderen en trotse oma.
Vanaf 1979 t/m 1984 ben ik werkzaam geweest als ambtenaar bij de voormalige gemeente Bruinisse. Toen de kinderen groter waren, ben ik weer terug gekomen op de arbeidsmarkt. Op dit moment ben ik werkzaam bij Geronimo Leatherworks te Bruinisse.
Naar mijn werkzaamheden heb ik ook bestuursfuncties vervuld bij de plaatselijke tennisvereniging Bru-Tén, de CJV en het schoolbestuur van de Christelijke basisschool.

De leefbaarheid in Bruinisse gaat me zeer aan het hart. Ik wil me dan ook inzetten voor een leefbaarder Bru voor jong en oud. Ik hoop een schakel te mogen zijn tussen de bewoners van Bru en de Dorpsraad.Het zou mooi zijn wanneer we over een tijdje kunnen zeggen: ‘Goed dat Bru er weer aantrekkelijk uitziet. Voor ons Bruenaars én voor onze gasten!’

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.