Plannen Vinc Batenburggroep centrum Bruinisse

De Dorpsraad Bruinisse heeft in het kader van “pimp de panden” contact gezocht met diverse pandeigenaren om zo te komen tot een oplossing voor de verpauperde panden.

Zo is de Dorpsraad in contact gekomen met Dhr. Marco Jansen van Vinc Batenburggroep te Rotterdam. Het bleek namelijk dat deze al een complete Artist Impression klaar heeft liggen met bouwtekeningen etc. Op uitnodiging van de Dorpsraad heeft Dhr. Jansen uitleg gegeven over hun plannen.

Het betreft de ontwikkeling op de kop van de Nieuwstraat /Lange Ring. De ontwikkeling is opgezet conform de presentatie in het Masterplan en in afstemming met Soeters en Van Eldonk architecten uit Amsterdam. In de plint wordt circa 1100m2 commerciële ruimten gerealiseerd waarin een grote winkelformule moet komen.

Op de eerste woonlaag komen 8 appartementen variërend in grootte van circa 70m2 tot 95m2 met zicht op het plein. Daarboven op de tweede woonlaag komen 4 riante appartementen van circa 125m2 groot ook elk met een vrij uitzicht op het nieuwe te ontwikkelen marktplein.

Uiteraard wordt deze ontwikkeling gerealiseerd door Vinc Batenburg Groep uit Rotterdam.

Op de Artist Impression is duidelijk te zien hoe schitterend de Lange Ring en de kop van de Nieuwstraat wordt. Een mooie aanwinst voor de uitstraling voor ons dorp met daarbij de nodige winkelruimte en appartementen.

Op de Openbare jaarvergadering van de Dorpsraad van Bruinisse op donderdag 19mei zal dhr. Jansen een presentatie geven van de plannen.

This entry was posted in Nieuws, Nieuwsarchief. Bookmark the permalink.