VSBfonds zoekt maatschappelijke initiatieven in Zeeland om te financieren

De bronafbeelding bekijken

Donderdagmiddag 13 februari a.s. zijn mensen die financiering zoeken voor hun sociale of culturele activiteit welkom bij het spreekuur van VSBfonds in Zierikzee.

Mensen met mooie ideeën

Tijdens het spreekuur (13.00 en 15.30 uur) kunnen mensen met een idee kennis maken met medewerkers van VSBfonds en met hen bespreken of hun initiatief in aanmerking komt voor het indienen van een subsidieaanvraag.

Wilt u in gesprek met één van onze adviseurs, meldt u zich dan via infozeelandbrabant@vsbfonds.nl met een korte omschrijving van uw initiatief.

VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waarmee mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap.

Over VSBfonds

Medewerkers van VSBfonds trekken het land in om, in samenwerking met regionale partners zoals de Zeeuwse Bibliotheken, te spreken met mensen die financiering zoeken voor hun initiatief.

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in sociale en culturele projecten die de kwaliteit van de Nederlandse samenleving ten goede komen. Meer informatie over het fonds is te vinden op www.vsbfonds.nl.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.