‘Mijn band met Schouwen-Duiveland/Bruinisse’ uitnodiging

Label Ik Heb een Band met SD_groot 640Aan alle inwoners van Bruinisse:

u bent van harte welkom op donderdag 12 maart vanaf 19.30 uur in de kantine van de Bruse Boys voor een gevarieerde avond omtrent het thema: ‘Mijn Band Met Schouwen-Duiveland – het is altijd scoren op Bru’. Deze avond wordt u aangeboden door Dorpsraad-Sponsorcommissie Bruse Boys- Jong OSD – OSD en Ondernemersvereniging Bruinisse. Het beloofd een gevarieerde avond te worden: presentatie over de toekomstplannen voor het centrum van Bru, optreden van Bruse artiest, inspirerende voordracht door De Behangkoning uit Den Haag en nog veel meer. Alles onder het genot van een hapje en drankje. Dat wilt u toch niet missen??????

 

 

This entry was posted in Nieuwsarchief. Bookmark the permalink.