Aanleg tijdelijk parkeerterrein ‘Gat van Bru’.

Op maandag 28 mei start aannemer Van der Cingel Straat- en Grondwerk met de aanleg van een tijdelijk parkeerterrein op de locatie ‘Gat van Bru’, ofwel het huidige grasveld op de hoek van de Dreef en Nieuwstraat tegenover de Albert Heijn.

Met de aanleg van een tijdelijk parkeerterrein kan de exploitant van Marketplaza (AH, Etos en Gall&Gall) zijn klanten beter bedienen. Ook krijgt deze locatie zo een nuttige bestemming in afwachting van de verdere plannen voor dit gebied. De werkzaamheden worden in juni afgerond. Tot die tijd kan er enige hinder zijn op en rond het bestaande en nieuwe parkeerterrein.

Het parkeerterrein wordt uitgevoerd in betonplaten met aangegeven parkeervakken, een opstelplaats voor winkelwagens, verlichting en afvalbakken. Aan de zijde van de Dreef en Nieuwstraat komt een lage haag. Voor een veilige oversteek naar het huidige parkeerterrein van Marketplaza zorgt de gemeente voor een gemarkeerde oversteekplaats op de Dreef en een looproute van het parkeerterrein naar de entree van de winkels. De containers voor glas en kleding worden enkele meters verplaatst.

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.